1 Pel en snijd 2 uien in halve ringen en 1 ui fijn. Snijd de wortels in dikke plakjes, de courgette in repen en de aubergine en paprika in stukken. Meng het gehakt met de kerrie, ½ tl zout, wat peper, de fijngesneden ui en de helft van de koriander. Maak er 8 rolletjes van.
2 Verhit 2 el olie in een grote pan en bak hierin de uienringen, de paprika en de wortel ca. 5 minuten. Voeg 1 l water en breng aan de kook. Voeg de courgette en de aubergine toe en laat in ca. 15 minuten de groenten gaar worden.
3 Verhit ondertussen de rest van de olie in een grote pan en bak hierin de gehaktrolletjes in ca. 15 minuten rondom goudbruin en gaar. Maak de couscous klaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
4 Voeg de bouillonketeltjes toe aan de groenten en laat ze smelten. Verdeel de warme couscous over 4 diepe borden. Schep de groenten met flink wat van de bouillon erover en leg de gehaktrolletjes ernaast. Bestrooi met de rest van de koriander.
5 Geef de rest van de hete bouillon er apart in een kommetje bij, zodat je naar smaak aan tafel meer bouillon kunt toevoegen.
Drie-groentencouscous met gehaktrolletjes is een recept van Solo Open Kitchen