2 Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
3 Halveer de tomaten en bestrooi ze met de rozemarijn en wat peper en zout naar smaak.
4 Verwarm 3 el vloeibare margarine in een wok of hoge koekenpan en roerbak de stukjes biefstuk hierin gedurende 2 minuten. Voeg de prei toe en roerbak nog 2 minuten.
5 Voeg het druivensap toe en breng aan de kook. Voeg het Knorr Bouillonketeltje Italiano toe, en roer tot het is opgelost.
6 Roer er 3-4 el Maïzena door om de saus mooi te binden, warm 1 minuut door.
7 Grill de tomaten ca. 2 minuten onder de hete grill.
8 Voeg de kappertjes toe aan de Italiaanse biefstuk. Breng eventueel op smaak met wat peper.
9 Verdeel de vlinderpasta over 4 borden en schep de Italiaanse biefstuk en de gegrilde tomaten ernaast.
Italiaanse biefstuk met prei en kappertjes is een recept van Solo Open Kitchen