Italiaanse biefstuk met prei en kappertjes

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
  • 2 Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
  • 3 Halveer de tomaten en bestrooi ze met de rozemarijn en wat peper en zout naar smaak.
  • 4 Verwarm 3 el vloeibare margarine in een wok of hoge koekenpan en roerbak de stukjes biefstuk hierin gedurende 2 minuten. Voeg de prei toe en roerbak nog 2 minuten.
  • 5 Voeg het druivensap toe en breng aan de kook. Voeg het Knorr Bouillonketeltje Italiano toe, en roer tot het is opgelost.
  • 6 Roer er 3-4 el Maïzena door om de saus mooi te binden, warm 1 minuut door.
  • 7 Grill de tomaten ca. 2 minuten onder de hete grill.
  • 8 Voeg de kappertjes toe aan de Italiaanse biefstuk. Breng eventueel op smaak met wat peper.
  • 9 Verdeel de vlinderpasta over 4 borden en schep de Italiaanse biefstuk en de gegrilde tomaten ernaast.

Italiaanse biefstuk met prei en kappertjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept