1 Maak de fijne boontjes schoon. Hak de rozemarijn en peterselie grof. Schil en snipper de knoflook.
2 Snijd de varkenshaas in 8 stukken en bestrooi hem rondom met de rest van de rozemarijn, wat peper en wat zout. Verwarm ondertussen 3 el margarine en bak hierin in ca. 15 minuten de varkenshaas rondom bruin en rosé van binnen. Neem de varkenshaas uit de pan, dek hem af met aluminiumfolie en een schone doek en laat hem 10 minuten rusten.
3 Verwarm ondertussen 2 el margarine en bak hierin gedurende 15 minuten de aardappeltjes met 1 el rozemarijn op een matig vuur. Voeg dan de knoflook toe en bak nog 2 minuten. Bestrooi met wat peper en zout.
4 Kook in de tussentijd de fijne boontjes gaar in ruim kokend water, ca. 6 minuten. Giet af en bestrooi met een beetje peper.
5 Bereid de rode wijnsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
6 Schep de peterselie door de aardappeltjes. Verdeel de varkenshaas over 4 warme borden. Schep de aardappeltjes en de snijbonen ernaast. Schep er wat saus over. Geef de rest van de saus er apart bij.
Varkenshaasjes met rozemarijn en rode wijnsaus is een recept van Solo Open Kitchen