1 Kook de pasta gaar in ruim kokend water, volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
2 Kook de broccoli in ca. 8 minuten gaar in ruim kokend water. Giet af.
3 Schil het teentje knoflook. Pureer met een staafmixer of in de keukenrobot de knoflook met de walnoten en voeg de (gedroogde tomaten) olie toe, totdat er een gladde saus ontstaat.
4 Snijd de gedroogde tomaatjes in reepjes.
5 Halveer de schnitzels in de breedte. Bestrooi elke schnitzel met wat peper en zout en bestrijk 1 kant met een beetje van de walnotensaus. Verdeel de reepjes tomaat en de blaadjes basilicum erover. Rol elke schnitzel op. Zet de 8 rolletjes vast met cocktailprikkers.
6 Verwarm de vloeibare margarine in een koekenpan en bak hierin in ca. 10 minuten de kalfsrolletjes rondom gaar en goudbruin.
7 Maak de saus met de slagroom volgens de aanwijzingen op de verpakking.
8 Haal de cocktailprikkers uit het vlees. Halveer de kalfsrolletjes. Verdeel de pasta over 4 diepe borden, leg de halve rolletjes erop, schep de roquefortsaus erover en geef de broccoli erbij.
Kalfsrolletjes met gedroogde tomaat is een recept van Solo Open Kitchen