Kalfsrolletjes met gedroogde tomaat

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta gaar in ruim kokend water, volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
  • 2 Kook de broccoli in ca. 8 minuten gaar in ruim kokend water. Giet af.
  • 3 Schil het teentje knoflook. Pureer met een staafmixer of in de keukenrobot de knoflook met de walnoten en voeg de (gedroogde tomaten) olie toe, totdat er een gladde saus ontstaat.
  • 4 Snijd de gedroogde tomaatjes in reepjes.
  • 5 Halveer de schnitzels in de breedte. Bestrooi elke schnitzel met wat peper en zout en bestrijk 1 kant met een beetje van de walnotensaus. Verdeel de reepjes tomaat en de blaadjes basilicum erover. Rol elke schnitzel op. Zet de 8 rolletjes vast met cocktailprikkers.
  • 6 Verwarm de vloeibare margarine in een koekenpan en bak hierin in ca. 10 minuten de kalfsrolletjes rondom gaar en goudbruin.
  • 7 Maak de saus met de slagroom volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 8 Haal de cocktailprikkers uit het vlees. Halveer de kalfsrolletjes. Verdeel de pasta over 4 diepe borden, leg de halve rolletjes erop, schep de roquefortsaus erover en geef de broccoli erbij.

Kalfsrolletjes met gedroogde tomaat is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde kalfsrolletjes met komkommersaus en gegrilde tomaten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsrolletjes met geitenkaas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsrolletjes met rauwe ham
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsrolletjes met ham en salie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept