Mini-spiesjes van TV-worstjes, ananas en paprika

4
25 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de ananasstukjes uitlekken. Bewaar 12 stukjes en snijd de rest fijn.
  • 2 Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in stukjes ter grootte van de ananasstukjes.
  • 3 Rijg om en om stukjes ananas, stukjes paprika en de TV-worstjes aan de cocktailprikkers. Leg ze in een ovenvaste schaal en bedruppel met ca. 1 el vloeibare margarine. Snijd de rest van de stukjes paprika heel klein.
  • 4 Verwarm de oven voor op 175°C.
  • 5 Zet de schaal met spiesjes in de hete oven en verwarm ze 10 min.
  • 6 Bereid ondertussen de currysaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de fijngesneden ananas, de rest van de paprika en de geraspte kokos door de saus. Schep de saus in een kommetje.
  • 7 Serveer de mini-spiesjes in de ovenvaste schaal of op een groot bord en geef de curry-ananasdip erbij om de spiesjes in te dippen.

Mini-spiesjes van TV-worstjes, ananas en paprika is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Mini-focaccia
120 min- Lunchgerecht
Bekijk recept