1 Laat de ananasstukjes uitlekken. Bewaar 12 stukjes en snijd de rest fijn.
2 Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in stukjes ter grootte van de ananasstukjes.
3 Rijg om en om stukjes ananas, stukjes paprika en de TV-worstjes aan de cocktailprikkers. Leg ze in een ovenvaste schaal en bedruppel met ca. 1 el vloeibare margarine. Snijd de rest van de stukjes paprika heel klein.
4 Verwarm de oven voor op 175°C.
5 Zet de schaal met spiesjes in de hete oven en verwarm ze 10 min.
6 Bereid ondertussen de currysaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de fijngesneden ananas, de rest van de paprika en de geraspte kokos door de saus. Schep de saus in een kommetje.
7 Serveer de mini-spiesjes in de ovenvaste schaal of op een groot bord en geef de curry-ananasdip erbij om de spiesjes in te dippen.
Mini-spiesjes van TV-worstjes, ananas en paprika is een recept van Solo Open Kitchen