Oos­ter­se car­p­ac­cioamuse met bos­ui

8
10 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Dit is maken en meteen serveren. het sausje is wel op voorhand te bereiden.
  • 2 Snijd het ene bosuitje in dunne ringetjes en het andere in lange, dunne reepjes. Snijd de gember in kleine stukjes. Roer in een schaal de ringetjes bosui, de gembersiroop en de olie, azijn en sojasaus door elkaar. Breng op smaak met enkele druppels tabasco. Halveer de plakjes carpaccio. Snijd met een gekarteld mes de plakken kroepoek voorzichtig in 8 gelijke stukken en beleg met de carpaccio. Druppel voorzichtig het sausje erover en leg daarna de reepjes bosui en de stukjes gember erop. Serveer direct.
  • 3 Bron : Allerhande

Oos­ter­se car­p­ac­cioamuse met bos­ui is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept