OOSTERSE BIEFSTUK met peultjes

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie in een wok en bak het vlees 2 minuten aan alle kanten goudbruin.
  • 2 Haal het uit de wok en leg op een bord met keukenpapier.
  • 3 Fruit de uien en de knoflook.Voeg er de peultjes aan toe en laat ze even meebakken.
  • 4 Doe de honing, de sojasaus en de oestersaus erbij en laat goed doorwarmen.
  • 5 Voeg er ten slotte het vlees aan toe en kruid met flink wat zwarte peper.
  • 6 Kook de rijst of de noedels gaar en serveer ze met het vlees en de groenten.

OOSTERSE BIEFSTUK met peultjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gado gado met kroepoek
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept