Belgisch stoofvlees

3
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - Snijd het rundvlees in blokjes
  • 2
    - Bestrooi het rundvlees met de bloem, zodanig dat het rundvlees wordt bedekt met een laagje bloem
  • 3
    - Snijd de uien in grove ringen of blokjes
  • 4
    - Smelt boter in de pan, bak hierin de uien, knoflook en het rundvlees
  • 5
    - Voeg toe naar smaak : peper, zout, Italiaanse kruiden, kruidnagel en laulierblad
  • 6
    - Als het rundvlees bruin begint te kleuren, afblussen met het bier
  • 7
    - Voeg het bouillon blokje toe
  • 8
    - Laat alles rustig stoven
  • 9
    - Bind de saus met bloem tot gewenste dikte

Belgisch stoofvlees is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig stoofvlees met rodewijnboter
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

New York hamburger
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kogelbiefstuk met mosterdsaus en frites
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelsoep met gerookte forel
35 min Voorgerecht
Bekijk recept