- Snijd het rundvlees in blokjes"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Bestrooi het rundvlees met de bloem, zodanig dat het rundvlees wordt bedekt met een laagje bloem"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Snijd de uien in grove ringen of blokjes"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Smelt boter in de pan, bak hierin de uien, knoflook en het rundvlees"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Voeg toe naar smaak : peper, zout, Italiaanse kruiden, kruidnagel en laulierblad"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Als het rundvlees bruin begint te kleuren, afblussen met het bier"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Voeg het bouillon blokje toe "},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Laat alles rustig stoven "},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- Bind de saus met bloem tot gewenste dikte"}],"recipeYield":"3 "}