Zoek
karbonade van varkenswangen met westmalle
4
220 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
800 gr varkenswangen
300 gr uien
2 westmalle dubbel
1 blokje vleesbouillon
800 gr pastinaak
kruidentuiltje
1 snede brood
1 eetl mosterd
2 eetl goei boter
zout en zwarte peper
Bereiding
1
Bak het vlees in boter en kruid met peper en zout .
2
Bak in dezelfde pan de grof gesneden uien en voeg daarna toe aan het vlees .
3
Blus de pan met water .
4
Voeg de Westmalle toe en het bouillonblokje.
5
Smeer mosterd op de boterham en leg deze erop.
6
Laat alles een 3 tal uur sudderen op een zacht vuurtje.
7
Schil de pastinaak en snij deze in frieten .
8
Kook ze een 15 tal min in water ( beetgaar )
9
Verfris die in koud water en dep af.1
0
Bak deze krokant i een friteuse op 180 graden.
karbonade van varkenswangen met westmalle is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenpeper
2u30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaamse stoofkarbonades
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonade van varkenswangetjes met Westmalle en frietjes van pastinaak
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puree, tuinbonen en karbonade
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Karbonade met romige groente-kaaspasta
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde karbonade met bearnaisesaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept