karbonade van varkenswangen met westmalle

4
220 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak het vlees in boter en kruid met peper en zout .
  • 2 Bak in dezelfde pan de grof gesneden uien en voeg daarna toe aan het vlees .
  • 3 Blus de pan met water .
  • 4 Voeg de Westmalle toe en het bouillonblokje.
  • 5 Smeer mosterd op de boterham en leg deze erop.
  • 6 Laat alles een 3 tal uur sudderen op een zacht vuurtje.
  • 7 Schil de pastinaak en snij deze in frieten .
  • 8 Kook ze een 15 tal min in water ( beetgaar )
  • 9 Verfris die in koud water en dep af.1
  • 0 Bak deze krokant i een friteuse op 180 graden.

karbonade van varkenswangen met westmalle is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenpeper
2u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaamse stoofkarbonades
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonade van varkenswangetjes met Westmalle en frietjes van pastinaak
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Puree, tuinbonen en karbonade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Karbonade met romige groente-kaaspasta
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde karbonade met bearnaisesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept