Vittello Tonato

8
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kalfsfilet 30-40 minuten laten koken in kippenbouillon met aromaten, ui, wortel, selder, kruidnagel en laurier, laten afkoelen in koelkast in bouillon, hele nacht.
  • 2 Kalfsfilet flinterdun versnijden.
  • 3 eidooier mixen met ansjovis, kappertjes, sjalot, olie toevoegen tot je een mayonaise krijgt, tonijn toevoegen, goed mengen.
  • 4 Af kruiden met peper en eventueel sojasaus.
  • 5 kalfsfilet op bord schikken, 5 à 6 schijfjes per persoon, paar lepels tonijnmayonaise toevoegen, versieren met appelkappertjes, rucola en ringetjes rode ui.

Vittello Tonato is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pollo tonato met frisse salade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip tonato met cherrytomaatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pollo tonato met pastasalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich pollo tonato
15 min
Bekijk recept

Vittello Tonnato (Kalfsvlees met tonijn)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept