Zoek
vogelnestjes in tomatensaus
4
60 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600gr kalfs-varkensgehakt
4 eieren
750ml groentenbouillon
1 potje tomatenpuree
peper en zout
250gr champignons
beetje citroen
stukje boter
gewone bloem
Bereiding
1
de eieren hard koken en laten afkoelen en dan pellen en in wat bloem wentelen
2
150gr gehakt nemen per ei en het ei erin verwerken
3
het vogelnestje ook in wat bloem wentelen
4
oven voorverwarmen op 180graden
5
boter smelten in de pan en het vogelnestje wat bruinen langs alle kanten maar niet te veel
6
dan nog de vogelnestjes half uurtje in de oven laten bakken
7
intussen champignons snijden en in wat boter laten stoven plus wat citroen en p+z
8
de tomatensaus klaarmaken en champignons toevoegen
9
alles klaar smakelijk
vogelnestjes in tomatensaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vogelnestjes
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Vogelnestjes
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse Aardappel Omelet
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vogelnestjes
30-60 min -
Bekijk recept