vogelnestjes in tomatensaus

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 de eieren hard koken en laten afkoelen en dan pellen en in wat bloem wentelen
  • 2 150gr gehakt nemen per ei en het ei erin verwerken
  • 3 het vogelnestje ook in wat bloem wentelen
  • 4 oven voorverwarmen op 180graden
  • 5 boter smelten in de pan en het vogelnestje wat bruinen langs alle kanten maar niet te veel
  • 6 dan nog de vogelnestjes half uurtje in de oven laten bakken
  • 7 intussen champignons snijden en in wat boter laten stoven plus wat citroen en p+z
  • 8 de tomatensaus klaarmaken en champignons toevoegen
  • 9 alles klaar smakelijk

vogelnestjes in tomatensaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vogelnestjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Vogelnestjes
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse Aardappel Omelet
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vogelnestjes
30-60 min -
Bekijk recept