Ardeens gebraad met gratin en broccoli

4
70 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak het Ardeens gebraad aan in een pan, laat verder garen in de oven 180°, 45-60 minuten. 15 minuten laten rusten en in dunne schijfjes versnijden.
  • 2 Saus voor bij het vlees: verwarm de vleesbouillon met de mosterd,
  • 3 binden met bruine maïzena express, afkruiden met peper.
  • 4 Aardappels schillen en in dunne schijfjes snijden, in ovenschotel schikken, tussen ieder laag kruiden met peper, zout en kruiden mengeling, room overgieten, 40-50 minuten afbakken in oven, na 10 minuten afdekken met aluminiumfolie.
  • 5 Broccoli 10 minuten blancheren in kokend gezouten water,
  • 6 afgieten, in ovenschotel leggen, bestrooien met gemalen kaas,
  • 7 bechamelsaus over lepelen. 10 minuutjes in de oven zetten op 180°.

Ardeens gebraad met gratin en broccoli is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Boterhammen met geitenkaas, appels en Luikse siroop
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Ardeens kaasgerechtje met peren
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ardeens Varkensgebraad
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ardeens gebraad met mosterdsaus
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept