Zoek
GEVULD WITLOOF MET MAROKKAANS KALFSGEHAKT
4
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 stronkjes witloof
1 kleine ui, fijngesneden
250 g kalfsgehakt
¼ kl komijnpoeder
¼ kl kurkuma
¼ kl geperste knoflook
½ kl gemberpoeder
Een handvol gehakte koriander
Een handvol gehakte bladpeterselie
PEPER EN ZOUT
Bereiding
1
Voorbereiding
swijze
2
Spoel het witloof en stoom de stronkjes in zijn geheel.
3
Snijd de stronkjes in de helft en hol lichtjes uit.
4
Voeg alle overige ingrediënten samen en meng onder elkaar.
5
Laat intrekken. Hoe langer je laat intrekken, hoe intenser de smaak.
6
Maak een ¼ liter witte saus, maar zonder nootmuskaat, peper en zout toe te voegen.
7
Vul de helft van de witloofschuitjes op met het mengsel en gebruik de andere helft om toe te vouwen.
8
Leg de stronkjes in een ovenschaal, overgiet met de witte saus en laat stollen in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 30 minuten.
GEVULD WITLOOF MET MAROKKAANS KALFSGEHAKT is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Meatloaf
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met kalfsgehakt-balletjes in tomatensaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas gevuld met geitenkaas
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minipaprika's gevuld met couscous
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept