Glaasje met beenham en ananas

4
5 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de gekookte beenham en de schijfjes ananas in kleine blokjes.
  • 2 Rooster de pijnboompitten.
  • 3 Maak de dressing door de mosterd, honing en olijfolie door elkaar te roeren.
  • 4 Doe alles samen in de glaasjes en warm eventueel eerst even op.

Glaasje met beenham en ananas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Groene shake van venkel, Granny Smith en verse munt
10 min Snack
Bekijk recept
Chocoladeperen
20 min Nagerecht
Bekijk recept