1 Kluts de eieren in een kom en breng op smaak met peper en zout. Leg de biefstukjes in het mengsel en zet in de frigo. Best de avond voor de bereiding zodat het vlees mals is ;)
2 Paneer het vlees. Dit doe je door een stuk aluminiumfolie te nemen en er het paneermeel op uit te strooien (gemakkelijker dan een bord en zo minder afwas). Neem telkens een stuk vlees en vouw eventueel de folie toe zodat het hele stuk bedekt is met paneermeel en er geen open plekken meer zichtbaar zijn
3 Bak het vlees in een pan met olijfolie tot deze een goudbruine korst krijgt. Laat het vlees uitdruppen op keukenpapier
4 Snij de broccoli in stukjes en kook deze in gezouten water tot hij gaar is (15 min)
5 Verdeel de escalopes op een bakplaat en garneer ze met de broccoli. Snij de bolletjes mozzarella in fijne plakjes en leg deze op de met broccoli gegarneerde escalopes.
6 Zet in de oven (voorverwarmd op 180 graden) op de functie GRILL tot de escalopes een mooi korstje krijgen
7 Te serveren met frietjes en salade of pasta met tomatensaus
8 Smakelijk ;)
Gegratineerde escalope met broccoli en mozzarella is een recept van Solo Open Kitchen