Varkenshaasje en broccoli in hoisinsaus

2
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verdeel de broccoli in roosjes en kook die net niet gaar.
  • 2 Snij het varkenshaasje in reepjes en kruid met peper.
  • 3 Snipper de ui, plet de look.
  • 4 Meng in een kom de hoisinsaus, de sojasaus, de oestersaus, de sherry en de sambal (sambal volgens smaak).
  • 5 Verhit 1 lepel sesamolie in een wok, laat goed heet worden.
  • 6 Bak de reepjes varkenshaas,haal ze uit de pan en zet even apart.
  • 7 Verhit 2 lepel sesamolie in dezelfde wok, fruit de ui en de knoflook.
  • 8 Voeg de broccoliroosjes toe, schep even om. Voeg de reepjes varkensvlees terug toe en overgiet met de saus (voeg eventueel een lepel of twee water toe).
  • 9 Goed doorwarmen. Opdienen met Thai rijst of Basmati.

Varkenshaasje en broccoli in hoisinsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vijfkruiden-karbonades
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip en papillotte met mihoen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokbroccoli hoisin met zoete kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept