1 Kook de aardappelen in circa 20 min. gaar, giet ze af en pureer ze.
2 Verwarm de melk en roer deze, samen met de blaadjes van 2 bosjes waterkers (grofgesneden), door de puree tot deze heel romig is. Breng de puree op smaak met zout, peper, nootmuskaat en de geraspte kaas.
3 Snijd de karbonades in tot op het bot en klap ze open. Bestrooi het vlees met zout en peper en leg in elke karbonade een plak ham en een plak kaas. Klap de karbonades dubbel en maak ze weer dicht met een houten prikker.
4 Haal de gevulde karbonades door de bloem, schud de overtollige bloem eraf. Haal ze daarna door losgeklopt ei en bedek ze vervolgens met een dun laagje broodkruim. Bak ze aan elke kant 4-6 min. in de boter tot ze krokant en gaar zijn.
5 Serveer de cordon bleu met de waterkerspuree en garneer eventueel met waterkers.
6 Geef er eventueel iets groene groentjes bij.
7 Bron vrouw onlne
Cordon bleu met romige aardappel-waterkerspuree is een recept van Solo Open Kitchen