Rosbief op Tex Mex wijze Mon

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - Neem het vlees minstens 1 uur op voorhand uit de koelkast
  • 2
    - Verwarm de oven voor op 180°C
  • 3
    - Bind de rosbief op met keukentouw. Verwarm 1 el olie in een pan en bak de rosbief aan alle kanten goudbruin op hoog vuur. Leg hem in een ovenschotel. Neem de pan van het vuur en doe er 1 el alie, het komijn-, paprika- en chilipoeder in. Meng en smeer er de rosief volledig mee in. Kruid met peper en zout en laat 25 min in de oven bakken.
  • 4
    - Laat de gebakken rosbief 5 min rusten onder aluminiumfolie.

Rosbief op Tex Mex wijze Mon is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

New York cheesecake
20 min Gebak
Bekijk recept
Paddenstoelensoep & roomkaasballen
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roggebroodjes met katenspekmousse
15 min Snack
Bekijk recept
Pruimengebak
10 min Gebak
Bekijk recept

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept