Zonnige tomatencurry met lamsfilet

4
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng het kerriepoeder met de couscous en overgiet met 250 ml gezouten kokend water. Laat wellen.
  • 2 Snipper de lente ui, de koriander en de muntblaadjes en meng door de couscous. Breng op smaak met peper.
  • 3 Snipper, voor de curry, de ui. Ontvel en ontpit de tomaten en snij het vruchtvlees in niet te kleine blokjes. Hak het knoflook fijn. Snipper de Spaanse peper (als je niet van pikant houdt verwijder je de pitjes)
  • 4 Bak de ui aan in olijfolie. Voeg peper, knoflook, garam masala, en laurierbladeren toe en bak even mee. Doe er nu de tomaten bij, blus met de kokosmelk en voeg het Knorr bouillonketeltje Kip toe. Roer de saffraan door de curry, laat heel even opkoken en zet het vuur af.
  • 5 Bestrooi het lamsvlees met peper, zout en komijn en bak kort aan in Solo.
  • 6 Schep met de ijslepel een bolletje salade op de borden, schik er het vlees en de curry naast.
  • 7 Bestrooi met geroosterde pijnboompitjes, ringetjes van lente-ui en gehakte koriander.

Zonnige tomatencurry met lamsfilet is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde lamsspiesjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaans gekruide Lamsfilet, saus met koriander en harissa
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsfilet met rauwe ham en gestoofde venkel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsvlees-komkommerspies
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Avocado-mango-ijs met kokos en paranoten
Bekijk recept
Homemade stroopwafels
Bekijk recept
Zonnige maïsburgers met komkommersalade
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zonnige pastasalade met rucola
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept