Fajitas met paprika en uien

4
135 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de peper schoon en snijd hem in stukjes. Pel en snipper de knoflook. Roer alle ingrediënten voor de marinade door elkaar en marineer het vlees minimaal 2 uur.
  • 2 Verhit de grillpan en pak hierin het vlees rondom bruin. Breng het op smaak met zout, haal het uit de pan en laat het rusten onder aluminiumfolie.
  • 3 Smeer met een kwastje de grillpan lichtjes in met wat Solo vloeibaar en grill dan de paprika’s en uien. Breng ze op smaak met zout en peper.
  • 4 Snijd het vlees in reepjes. Serveer de paprika’s, uien en vleesreepjes apart. Lekker met tortilla’s, guacamole, zure room en een groene salade.

Fajitas met paprika en uien is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rode aardappelen, minimaïs, rode paprika, rode uien, koriander en tex-mexkruiden
Bijgerecht
Bekijk recept

Kip fajitas
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Texmex fajitas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fajitas De Pollo (Kip Fajitas)
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fajitas
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept