Met brie gevulde varkenshaasjes met kersensaus

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd met een dun mes overlangs een holte in het vlees en vul deze met de brie. Bestrooi de varkenshaasjes met zout en peper en haal ze door de bloem. Verhit de boter in een braadpan en bak het vlees in 10-15 minuten rondom goudbruin.
  • 2 Maak intussen de saus. Was de kersen, verwijder steeltjes en pitten. Laat in een pan de suiker zachtjes karamelliseren. Voeg de azijn toe en laat het even koken. Voeg de kersen en een eetlepel jus toe en laat de saus opnieuw even koken.
  • 3 Snijd de varkenshaasjes in plakjes en serveer de saus eromheen.

Met brie gevulde varkenshaasjes met kersensaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaneelrijst met kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Bladerdeeggebakje met chocolademousse
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Drumsticks met zwarte kersen en puree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept