Gehakttaart Italiaanse Stijl

8
75 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180ºC. Pel en snipper de uien en knoflook. Snijd de mozzarella in blokjes. Hak de peterselie fijn. Laat het deeg ontdooien.
  • 2 Verhit de vloeibare margarine in een pan en fruit de uien en knoflook ca. 2 minuten. Laat afkoelen. Kneed in een kom het gehakt met de gebakken uien, knoflook, mozzarella, 3 eieren, broodkruim, mosterd, peterselie en breng het op smaak met zout en peper.
  • 3 Vet de vorm in en druk de velletjes bladerdeeg dakpansgewijs tegen de rand van de vorm (niet op de bodem). Laat het deeg hierbij overhangen.
  • 4 Schep het gehaktmengsel erin en vouw het deeg over het gehakt. Bestrijk de bovenkant met losgeklopt ei en bak de taart in 45-60 minuten gaar in de voorverwarmde oven.

Gehakttaart Italiaanse Stijl is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tropische yoghurt
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Peren-bessenyoghurt
10 min Snack
Bekijk recept
Naan met lamsworstjes en salade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde auberginesalade met verse kruiden
33 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse gehakttaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehakttaart met nasikruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkool-gehakttaart met appel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuid-Afrikaanse gehakttaart (boboti)
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept