Biefstuk met peper-portsaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haal de biefstukken uit de koelkast en laat ze op temperatuur komen. Pel de ui en knoflook en snipper ze fijn. Snijd de bacon in kleine stukjes. Dep de biefstukken even droog met keukenpapier.
  • 2 Bestrooi de biefstukken met zout en peper. Verhit de vloeibare margarine in een pan en bak de biefstukken om en om lichtbruin. Bak ze nog ca. 3 minuten, keer ze halverwege. Haal ze uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie.
  • 3 Schenk het overtollige vet uit de pan (niet alles). Bak de ui en knoflook , bacon en peperkorrels. Blus het af met de port en schenk de room erbij. Laat het even koken. Breng de saus op smaak met zout en peper.
  • 4 Serveer de saus bij de biefstuk.

Biefstuk met peper-portsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk met portsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde hertenbiefstuk met portsaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsschnitzel met portsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met specerijen-portsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept