Zoek
Gegrilde karbonades met groene kruidendressing
4
85 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
Voor de karbonades:
1 teentje knoflook
4 el olijfolie extra vierge
3 blaadjes salie
4 haaskarbonades
Voor de kruidendressing:
1 teentje knoflook
1 bosje (blad)peterselie
1 bosje basilicum
2 el kappertjes
2 tl Dijon mosterd
2 tl wijnazijn
1 dl olijfolie extra vierge
zout en peper
Bereiding
1
Pel en snipper de knoflook. Meng in een kom de olie met de knoflook, salie, beetje zout en peper en marineer het vlees hierin ca. 1 uur.
2
Maak intussen de dressing: pel en snipper de knoflook. Doe alle ingrediënten in de keukenrobot en mix het tot een dressingachtige saus.
3
Verwarm de grillpan voor en gril de karbonades aan beide kanten goudbruin en gaar.
4
Serveer het vlees met de dressing.
5
Lekker met aardappelpuree met Parmezaanse kaas.
Gegrilde karbonades met groene kruidendressing is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Voorjaarssalade met entrecote
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scholfilet met kruidendressing
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meloen met kruidendressing en ham
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Tonijnciabatta met krulsla
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min
Nagerecht
Bekijk recept