Runderstoofschotel met laurier, bleekselderij

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haal de groene blaadjes van de bleekselderij en houd die apart. Maak de bleekselderij schoon en snijd in kleine stukjes. Snijd het rundvlees in blokjes van 2,5 cm.
  • 2 Laat een diepe zware braadpan op hoog vuur heet worden. Spuit de vloeibare margarine in de pan en voeg de blokjes vlees toe. Bak 5 minuten. Voeg de bleekselderij toe en bak nog eens 3 minuten.
  • 3 Roer er een mespuntje bouillonpoeder, de kerriepoeder, de laurierblaadjes, de cocktailuitjes met het vocht uit de pot en het fruitsap door. Breng aan de kook, zet het vuur laag en doe een deksel op de pan. Laat 2 tot 2½ uur sudderen totdat het vlees zacht is.
  • 4 Boen de aardappelen schoon onder koud stromend water en voeg ze toe aan de stoofschotel als het vlees 2 uur heeft gesudderd. Verwijder de laurierblaadjes.
  • 5 Schep de stoofschotel in 4 voorverwarmde diepe borden. Strooi de achtergehouden bleekselderijblaadjes over de stoofschotel.

Runderstoofschotel met laurier, bleekselderij is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rigatoni met ribragu
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maïssoep met bacon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Runderstoofschotel met kruidnagel en bier
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderstoofschotel
3u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderstoofschotel met ratatouille
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse Runderstoofschotel
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept