1 Boen de aardappelen schoon onder koud stromend water en snijd elke aardappel in 6 partjes. Doe ze in een pan met koud water en een mespuntje bouillonpoeder. Doe een deksel op de pan, breng aan de kook en kook 10 minuten. Goed afgieten.
2 Maak in de tussentijd de worteltjes schoon en snijd in de lengte in vieren. Maak de broccoli schoon, verdeel in roosjes en snijd de stronk in dunne plakjes. Schil en hak de knoflook fijn. Snijd het varkensvlees in dunne reepjes. Hak de bieslook fijn.
3 Laat een wok of een grote diepe pan op hoog vuur heet worden. Spuit de vloeibare margarine in de pan en voeg daarna de varkensreepjes toe. Bak 4 minuten. Bestrooi met 1/2 eetlepel bouillonpoeder Voeg de worteltjes, broccoli en afgegoten aardappelpartjes toe en roerbak 8 minuten.
4 Voeg naar smaak mosterd toe en roer de crème fraîche en driekwart van de bieslook erdoor. Verdeel de roerbakschotel over 4 voorverwarmde borden en strooi de rest van de bieslook erover.
Geroerbakte varkensreepjes met mosterd is een recept van Solo Open Kitchen