1 Meng het sinaasappelsap met de kerrie. Voeg de vleesblokjes toe en laat minimaal 5 minuten in deze marinade trekken (langer kan ook).
2 Maak de sluimerwtjes schoon en snijd de tomaten in partjes.
3 Schep het vlees uit de marinade en dep het droog met keukenpapier. Bewaar de marinade.
4 Verhit de margarine in een hapjes- of stoofpan en bak hierin de vleesblokjes 3 minuten. Voeg de aardappeltjes, de bouillon en de marinade toe en breng aan de kook. Laat met het deksel op de pan in ca. 8 minuten op een laag vuur pruttelen. Voeg de sluimerwtjes en tomaat toe en laat het husselpotje in ca. 8 minuten gaar worden.
5 Meng de maïzena met 2 eetlepels koud water en roer door het husselpotje. Laat nog 3 minuten zachtjes koken.
6 Verdeel het husselpotje over 4 diepe borden en bestrooi met de sesamzaadjes.