Tacochips met salade, gehakt, tomaat

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
  • 2 Verhit de margarine in een hapjespan en rul het gehakt met de kruiden bruin.
  • 3 Snijd de sla in fijne reepjes, de tomaten in stukjes en de lente-ui in plakjes. Halveer de avocado in de lengte en verwijder de pit. Schil de avocado en snijd in stukjes.
  • 4 Leg de tortillachips een beetje overlappend op 1 of 2 grote platte ovenschalen of bakplaat. Verdeel het gehakt, de sla, de tomaat, de lente-ui en de avocado erover. Verdeel de crème fraîche er in kleine schepjes over en bestrooi alles met de kaas. Laat de kaas onder de hete grill smelten.
  • 5 Zet de schaal met tortillachips op tafel zodat ieder zelf kan nemen of verdeel ze over 4 borden en eet ze met je handen.

Tacochips met salade, gehakt, tomaat is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse hamburger
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse Chilisoep Met Tacochips
0-10 min -
Bekijk recept
Tacochips Met Rode Salsa En Garnalen
0-10 min -
Bekijk recept
Warme Tacochips Met Guacamole En Salsa Crudo
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept