1 Bestrooi de schnitzels met wat peper en zout. Hak de pistachenootjes fijn. Bestrijk 1 kant van elk filetlapje met
05 eetlepel abrikozenjam en bestrooi met ½ van de fijngehakte nootjes. Rol ze op tot kleine rollades en prik vast met een cocktailprikkertje.
2 Verhit in een pan de Solo Vloeibaar. Wacht tot deze mooi bruin wordt, leg de mini-rollades erin en bak ze in een paar minuten aan alle kanten bruin. Voeg 1 dl water toe en laat de mini-rollades in ca. 7 minuten zachtjes gaar worden, draai ze geregeld om.
3 Verhit 2 eetlepels Solo Vloeibaar in een hapjespan en bak hierin de fijngesneden groenten ca. 5 minuten.
4 Kook ondertussen de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de couscous met de gebakken groenten en de helft van de koriander en/of peterselie.
5 Verwijder de prikkertjes uit het vlees. Verdeel de warme groentecouscous over 4 diepe borden en leg de mini-rollades erop. Bestrooi met de rest van de kruiden.
Minirollades met golvende abrikozenjus is een recept van Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kruidige lamsrack met munt-risotto en abrikozenjus