1 Kook de bloemkool- en broccoliroosjes in ca. 6 min. beetgaar in kokend water. Afgieten en goed laten uitlekken.
2 Bereid de kaassaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng Ÿ van de saus met de bloemkool- en broccoliroosjes. Vul de ovenvaste schaaltjes met de gekookte groenten, schep de rest van de saus erover en bestrooi met de amandelen.
3 Snij de kalfsbiefstukken horizontaal bijna doormidden, maar niet helemaal! Klap ze open, beleg ze elk met een plakje rauwe ham en salie. Klap ze weer toe en prik ze dicht met een cocktailprikker. Bewaar het vlees tot gebruik in de koelkast.
4 Verwarm de Mosterdsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat ze tot gebruik op het aanrecht staan. Roer zo nu en dan zodat er zich geen vel vormt.
5 Verwarm de oven voor op 175 °C. Laat ondertussen het vlees op kamertemperatuur komen.
6 Verhit een pan. Voeg 3 el vloeibare margarine toe en bak de jonge aardappeltjes in 10-15 minuten goudbruin. Regelmatig roeren.
7 Zet de schaaltjes met bloemkool en broccoli in de hete oven en laat in 10-15 min. goudbruin en warm worden.
8 Verhit een andere pan, voeg 3 el vloeibare margarine toe en bak hierin de gevulde kalfsbiefstukjes in 6-8 minuten bruin rondom en rosé vanbinnen. Verwarm ondertussen de mosterdsaus opnieuw op een matig vuur.
9 Zet de schaaltjes met groenten op 4 grote borden. Leg de kalfsbiefstukken ernaast en schep de aardappelen erbij. Giet wat saus over het vlees en geef de rest er apart bij.
Gevulde kalfsfilet met salie en mosterdsaus is een recept van Solo Open Kitchen