Zoek
Kalfsgoulash
4
100 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 eetlepels Olijfolie
50 gram Mager rookspek, in blokjes
1 Ui, grof gesnipperd
1 teen Knoflook
1 eetlepel Tomatenpuree
2 eetlepels Milde paprika poeder
1 theelepel gemalen komijn
1 stuk Tomaat, ontveld in stukjes
100 ml vleesbouillon
1 Versgemalen peper
500 gram Kalfslapjes, in blokjes van 2 cm
Bereiding
1
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bal het spek met de ui en knoflook zachtjes bruin.
2
Roer de tomatenpuree, paprikapoeder en komijn erdoor en bak nog 1 minuut.
3
Voeg de tomaat, bouillon en zout en peper naar smaak toe en breng dit aan de kook.
4
Leg de stukken vlees in de stoomovenpan en schenk de tomatenbouillon erover.
5
Schuif de stoomovenpan in de stoomoven en schakel de temperatuur in op 100C en de tijd 90 minuten.
6
Stoom het vlees gaar
7
Serveer het vlees in de saus in diepe warme borden. Lekker met rijst en snijbonen of peultjes.
Kalfsgoulash is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Romige Kalfsgoulash
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsgoulash
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsgoulash
10-20 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse Kalfsgoulash
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige Kalfsgoulash
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsgoulash
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsgoulash
10-20 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse Kalfsgoulash
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept