Kalfsgoulash

4
100 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olijfolie in een koekenpan en bal het spek met de ui en knoflook zachtjes bruin.
  • 2 Roer de tomatenpuree, paprikapoeder en komijn erdoor en bak nog 1 minuut.
  • 3 Voeg de tomaat, bouillon en zout en peper naar smaak toe en breng dit aan de kook.
  • 4 Leg de stukken vlees in de stoomovenpan en schenk de tomatenbouillon erover.
  • 5 Schuif de stoomovenpan in de stoomoven en schakel de temperatuur in op 100C en de tijd 90 minuten.
  • 6 Stoom het vlees gaar
  • 7 Serveer het vlees in de saus in diepe warme borden. Lekker met rijst en snijbonen of peultjes.

Kalfsgoulash is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Romige Kalfsgoulash
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsgoulash
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsgoulash
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse Kalfsgoulash
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige Kalfsgoulash
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsgoulash
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsgoulash
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse Kalfsgoulash
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept