1 Snijd de tomaatjes doormidden, meng ze met 2 eetlepels olijfolie en schik ze op een ovenplaat. Droog de tomaatjes circa 40 minuten in een warme oven op 100°C.
2 Braad het varkenshaasje aan in wat olijfolie en gaar het 14 minuten verder in de oven op 150 C°.
3 Snijd de courgettes met behulp van een julienneschiller of dunschiller in fijne slierten of reepjes.
4 Rooster de pijnboompitjes lichtjes in een pan.
5 Bak de courgettesliertjes in wat olijfolie met geperste knoflook, breng op smaak met peper van de molen en meng er de geplukte oreganoblaadjes onder.
6 Meng de courgetteslierten met de gedroogde tomaatjes en de pijnboompitjes en verdeel ze over de borden. Snijd fijne plakjes van het varkenshaasje en schik ze op de groenten.
7 Serveer meteen.
8 Tip : Eventueel kan je ook vers gekookte tagliatelle onder de courgettesliertjes mengen
VARKENSHAASJE MET TAGLIATELLE VAN COURGETTE is een recept van Solo Open Kitchen