Gehaktballetjes met veenbessen en oesterzwammen

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de sjalot en snipper hem fijn. Borstel de oesterzwammen voorzichtig schoon. Meng het gehakt met de veenbessen, de sjalot en de tijm. Kruid af met zout en versgemalen peper en rol gehaktballetjes met een diameter van ongeveer 3 cm. Verhit een eetlepel Solo in een koekenpan en bak de balletjes rondom goudbruin. Verwijder ze met een schuimspaan en laat ze uitlekken op keukenpapier. Doe de oesterzwammen in de pan en bak ze rondom bruin in het braadvet van de balletjes.
  • 2 Snipper de lente-ui en de oregano fijn en schep ze door de zure room.
  • 3 Serveer de balletjes met de room en lekker artisanaal brood.

Gehaktballetjes met veenbessen en oesterzwammen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met romige kalkoen-courgettesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept