Zoek
BALLETJES IN TOMATENSAUS
4
60 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
750 g rundergehakt
50 g broodkruim
1 ei
1 ui
1 teen knoflook
0,5 l tomaten in brik
750 g rundergehakt
50 g broodkruim
1 ei
1 ui
1 teen knoflook
0,5 l tomaten in brik
2 takjes selder
1 blaadje laurier
1 takje tijm
boter
peper en zout
Bereiding
1
Pel en snipper de ui en de knoflook.
2
Vermeng het gehakt met het broodkruim, het ei, de ui en de knoflook.
3
Breng op smaak met peper en zout.
4
Rol balletjes ter grootte van een walnoot.
5
Bak de balletjes goudbruin in een pan met boter.
6
Haal de balletjes uit de pan en stoof de in stukjes gesneden selder in hetzelfde vet.
7
Doe de tomaten erbij.
8
Breng de saus op smaak met peper en zout.
9
Doe er de tijm en de laurier bij en laat zachtjes nog 20 minuten stoven.1
0
Serveer de balletjes met puree.
BALLETJES IN TOMATENSAUS is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balletjes met groenten op z’n Tunesisch
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min
Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept