varkenshaasje blackwell met wasabi

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid de varkenshaasjes met zout en bak ze 1 minuut aan beide kanten goudbruin. Bestrooi met peper en bak nog 5 minuten in de oven op 190 °C. Laat het vlees 10 minuten rusten. Warm de varkenshaasjes 5 minuten op in de oven voor u opdient.
  • 2 Pureer de rapen, de knolselderij, de broccoli en de bloemkool fijn. Doe de groenten in een kom en voeg de gedroogde tomaten, de gesnipperde selderij en de pickles toe. Kruid met peper en zout en roer alles goed om.
  • 3 Doe alle ingrediënten voor de saus in een kookpan en breng aan de kook. Mix alles tot een gladde saus en kruid bij met zout en peper indien nodig. Klop de saus schuimig.
  • 4 Schik het varkenshaasje op een bord en leg er knapperige groenten op. Garneer het bord met enkele druppels wasabisaus.
  • 5 Variatietip
  • 6 Vervang de pickles door Dijon-mosterd.

varkenshaasje blackwell met wasabi is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Urumaki sushi (inside out roll)
1u30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Krokantje van groenten met wasabi
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Wijtingfilet, knapperige salade en room met wasabi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pannetje van sint-jakobsvruchten met lime pepper, gebakken babywitlofjes en snijbonen met wasabi en sesam
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept