KROKANTJE VAN PARMAHAM

6
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 leg de plakken parmaham op het werkvlak en leg op iedere plak een stukje mozzarella. Maak er een stevig rolletje van. Haal de rolletjes eerst door de bloem, vervolgens door het eigeel en tenslotte door de polenta. frituur de rolletjes gedurende 5 minuten op 160°C. en laat ze uitlekken op keukenpapier. Werk af met partjes kerstomaat en blaadjes rucola of basilicum en serveer met wat vijgenconfituur

KROKANTJE VAN PARMAHAM is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept

Krokantje van groenten met wasabi
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Krokantje van asperges en scampis
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Chocoladekrokantjes met eendenlever
Snack
Bekijk recept
Gebakken sint-jakobsnoot met crème van aardpeer, truffelsap en waterkersolie
Voorgerecht
Bekijk recept