GEHAKTBALLEN OP GROOTMOEDERS WIJZE

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de uien in kleine stukjes. Doe een beetje becel vloeibaar in een kookpan en laat de uien stoven tot een mooie bruine kleur. Ondertussen maak je de gehaktballetjes. Kruid het gehakt met peper en zout. Vermeng er een ei en wat paneermeel onder. goed kneden en balletjes rollen. Wanneer de uien mooi gestoofd zijn, voeg je de balletjes toe die je 1 minuut laat aanbakken. Overgiet alles met heet water, voeg een scheutje witte azijn en 8 klontjes suiker toe. Laat 20 minuten sudderen; wanneer de balletjes gaar zijn, bind je de saus met een beetje maïzena express. Serveer met puree

GEHAKTBALLEN OP GROOTMOEDERS WIJZE is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode bieten en appel met pruimenjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbal met jus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept