Zoek
Goulash
4
180 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
6 el olie
4 grote uien
4 teentjes look
1 kg rundervlees
1 tl karwijzaad ( albert hijn )
4 el paprikapoeder
1 liter kippenbouillon
400 gr vastkokend aardappels
2 groene paprikas
4 stuks tomaten
200 ml volle yoghurt
Bereiding
1
Verhit de olie in een braadpan en fruit de uien en de knoflook een 5 min.Snijd ondertussen het vlees in blokjes en voeg daarna het vlees erbij.
2
Doe de kruiden erin ( karwijzaad paparikapoeder peper ) en eventueel zout .
3
Doe de bouillon erbij en breng aan de kook.Zet nu het vuur lager en laat 2 uur stoven onder een schuin deksel.
4
Roer af en toe in de pot .
5
Schil de aardappels en snijd ze in kleine stukjes ( 2x2cm )
6
Voeg de paprikablokjes en de tomatenblokjes en aardappelblokjes erbij.en laat 30 min verder pruttelen.
Goulash is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Snelle goulash
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met krieltjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept
Snelle goulash
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met krieltjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept