vleesbrood met kriekensoep

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 verwarm de oven voor op 220°C. Maak het vleesbrood : meng het gehakt met de tomaten, het ei, de nootmuskaat, de cayennepeper, de sjalotten, de platte peterselie, en de peper. Vet met een kwastje de wanden van een cakevorm (23cm X10CM) in met olijfolie en vul met het mengsel. Dek af met aluminiumfolie. Bak 50 minuten. Controleer of het gaar is door er met een mespunt in te prikken. Laat afkoelen zeker 10minuten.
  • 2 Maak de kriekensoep. Vul een pan met de krieken en het sap, de honing, de zwarte peper, de kaneel en de wijnazijn. Laat inkoken tot 1/3 verdampt is. Dit duur ongeveer 3 minuten. Giet in een sauskom. Snij het vleesbrood in sneden en serveer met de kriekensoep.

vleesbrood met kriekensoep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kriekensoep met rode wijn en gember
35 min
Bekijk recept
Kriekensoep Met Riesling En Kirsch
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Frikandellenkoek Met Kriekensoep
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kriekensoep met rode wijn en gember
0 min
Bekijk recept

Vleesbrood met olijven en pijnboompitten
Bijgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met kriekjes en puree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vleesbrood-burger
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vleesbrood met oregano en specerijen
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept