Rundsbouillon met kokos en citroengras

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het rundsvlees in dunne plakjes. Snij de sjalot en prei fijn, hak de knoflook.
  • 2 Stoof de groenten in de sesamolie. Voeg 1 liter water, het citroengras en de gember toe. Laat op een laag vuur smoren in de helft van de olie en dit gedurende 15 minuten.
  • 3 Bak de plakjes rundsvlees op een hoog vuur in de resterende olie, breng op smaak met zout en peper. Voeg de koriander, de plakjes vlees en de Knorr Bouillonketeltjes bij de soep. Breng op smaak met enkele druppels vissaus.
  • 4 Voeg kokosmelk toe en let er dan op dat je het niet meer laat koken.

Rundsbouillon met kokos en citroengras is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Garnalencurry met spinazie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Five miner’s stew - Rundsragout met wortelen en pastinaak
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Loze gommersoep
Bekijk recept
Roomsoep van Beerzel
Bekijk recept
Pasta Bartholomeo
30-60 min -
Bekijk recept