orientaalse runderstoofschotel met pittige groene

2
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het vlees in kleine blokjes en fruit kort aan met de gesnipperde uien en knoflook. Snijd vervolgens de gember fijn en voeg toe aan het vlees. Blus het vlees af met water en voeg een scheut azijn, citroengras, 2 tl sambal, koenjit en een snufje zout toe. Dek af met een deksel en laat stoven tot de saus is ingedikt. Blancheer (kort koken) intussen de sperziebonen en spoel koud. Bak vervolgens kort aan met 1 tl olijfolie en 1 tl sambal en strooi er wat kokosrasp overheen. Verdeel het vlees over 2 borden en serveer de boontjes ernaast. Tip: lekker met zilvervliesrijst en komkommer.

orientaalse runderstoofschotel met pittige groene is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oriëntaalse wrap
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse cakejes
Snack
Bekijk recept
Orientaalse Kip
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept