- Schil de aardappelen en snij ze in blokjes van ± 2 cm. - Laat diepvriesvlees oppervlakkig ontdooien.
Voorbereiding (20 min.) Verhit de wok en verhit er de olijfolie in. Roerbak de aardappelblokjes gedurende 5 min. Snij ondertussen de varkenssneden in reepjes van 1 cm breed. Voeg ze toe aan de aardappelen en laat samen 10 min. garen. Kruid met peper en zout. Voeg de (diepgevroren) peultjes toe en roerbak nog 2 à 3 min. (voor verse peultjes, ? 2 min. extra). Roer de pickles en de room onder het mengsel en laat even inkoken. Kruid bij naar smaak met peper en zout. "},{"@type":"HowToStep","text":"2. U kan de varkenssneden ook vervangen door kip of, voor visliefhebbers, door kabeljauw. Verkort voor vis wel de baktijd."}],"recipeYield":"4 "}
1Voorbereiding Ontdooitijd + 10 min. - Schil de aardappelen en snij ze in blokjes van ± 2 cm. - Laat diepvriesvlees oppervlakkig ontdooien.Voorbereiding (20 min.) Verhit de wok en verhit er de olijfolie in. Roerbak de aardappelblokjes gedurende 5 min. Snij ondertussen de varkenssneden in reepjes van 1 cm breed. Voeg ze toe aan de aardappelen en laat samen 10 min. garen. Kruid met peper en zout. Voeg de (diepgevroren) peultjes toe en roerbak nog 2 à 3 min. (voor verse peultjes, ? 2 min. extra). Roer de pickles en de room onder het mengsel en laat even inkoken. Kruid bij naar smaak met peper en zout.
2 U kan de varkenssneden ook vervangen door kip of, voor visliefhebbers, door kabeljauw. Verkort voor vis wel de baktijd.
varkensreepjes en peultjes in piccalillysaus is een recept van Solo Open Kitchen