varkensreepjes met kikkererwten en gember

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 schil de appelen en snij in blokjes. Rasp de gember. Snipper de ui fijn en laat de kikkererwten uitlekken
  • 2 verhit de olijfolie in een kookpot en bak de ui glazig. Voeg beetje bij beetje de varkensreepjes toe en laat 5 à 6 minuten bakken. Strooi er de geraspte gember over.
  • 3 Voeg de erwtjes en de appelblokjes toe. Giet er de kokosmelk over. Laat zachtjes garen gedurende 2 minuten
  • 4 roer er de kikkererwten en de confituur door en laat alles goed opwarmen. Kruid met kerrie, peper en zout.
  • 5 Dien op met rijst en naanbrood

varkensreepjes met kikkererwten en gember is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelgember vinaigrette
- 10 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Milde thaise varkensvleescurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensreepjes met bruin bier
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentemie met varkensreepjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese miesoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept