1 maak de trostomaten los per Snipper het bieslook fijn en bewaar enkele sprietjes voor de versiering. laat het vlees oppervlakkig ontdooien
2 kook de asperges gedurende 8 minuten gaar in lichtgezouten water. Giet af en hou warm
3 smelt de boter in een pan tot ze goudbruin ziet. Schroei de chateaubriand dicht gedurende 2 minuten. prik niet in het vlees en niet verschuiven. Draai om en bak de andere kant ook 2 minuten. Kruid met peper en zout. verlaag de temperatuur en laat nog enkele minuten verder garen.
4 Voeg de minitrostomaten toe in de pan en warm even op tot ze openspringen. Kruid met peper en zout
5 smelt de mascarpone in een steelpannetje en roer er de lichte room, eidooier, en de mosterd door. Kruid met peper en zout. Roer er het bieslook door en meng tot uw saus schuimt
6 verdeel de asperges over de borden, leg er de chateaubriand op en lepel er de saus rond. Garneer met de trostomaten en enkele sprietjes bieslook . Serveer met aardappelen