ROSBIEF MET PEPER EN MOSTERDROOMSAUS

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6/7 - 200°C.
  • 2Doe de peper in een bord. Smeer het vlees in met olijfolie en rol het door de peper zodat het volledig bedekt is. Bak het dan aan alle kanten goudbruin in een antikleefpan op vrij hoog vuur. Leg het vlees in een braadslede en bak het 20 tot 25 min. in de oven.
  • 3Giet de cognac in de pan, roer de aanbaksels los en laat tot op de helft Inkoken. Voeg de room en de mosterd toe, breng op smaak met peper en zout en zet opzij.
  • 4Leg de gebakken rosbief op een plank en laat 5 min. rusten. Doe ondertussen 3 eetlepels water in de braadslede, roer de aanbaksels los en voeg toe aan de saus, laat de saus op zacht vuur sudderen.
  • 5Snij de rosbief in plakjes, voeg de vrijgekomen vleessappen toe aan de saus. Serveer goed warm.

ROSBIEF MET PEPER EN MOSTERDROOMSAUS is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Prei in romige mosterdsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met mosterdroomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Honing-mosterdkarbonade met gepofte aardappel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in mosterdroomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept