videe van konijn op grootmoeders wijze

4
100 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 snij het konijn in stukken of koop in stukken gesneden...
  • 2 bak uw konijn aan en blus met bier. Doe uw gebakken konijn in de 'presspot'...
  • 3 als het konijn volledig aangebakken is stoof nog wat ui en smeer dan een boterham met mosterd...zoals bij stoofvlees.
  • 4 zet de presspot aan en stoof het konijn gaar.. plus minus veertig minuten...
  • 5 maak een roux met boter en bloem om het vocht van het konijn te binden..
  • 6 laat het konijn afkoelen en wanneer dit gebeurt is kan met het konijn volledig pellen... Dit doet men dan bij het gebonden vocht en klaar is de vulling
  • 7 Nu nog enkel het koekje in de oven en dan vullen met de vide van konijn... Alle mogelijke varianten van extra vulling kan men hier ook bij doen..zoals pruimen champignons etc.. naar believen

videe van konijn op grootmoeders wijze is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Videe Mon
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Videe met vis en champignons
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept