brochetten met stroganoffsaus en rijst

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 laat voor de stroganoffsaus de boter smelten. De fijngehakte ui en paprika blank stoven en tomatenpuree toevoegen. Een lepeltje bloem toevoegen om te binden. De kruiden en look toevoegen. Bevochtigen met wodka, room en bruine fond. Laten sudderen geduren 15 tot 20 minuten. Afsmaken met de engelse saus en de gehakte peterselie.
  • 2 Rijst : de fijngesneden ui en wilde rijst even blank stoven. Bevochtigen met water, en gaar koken. verhouding 1 kop rijst, 2 koppen water. De gare rijst in beboterde vormpjes doen en even warm houden in de oven.
  • 3 De brochetten bruinbakken in de pan. Serveren op een mooi bord en afwerken met wat bieslook

brochetten met stroganoffsaus en rijst is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Taboulé met gegrilde kip
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenbrochetten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brochettes met feta, aubergine en courgette
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbrochettes met tabouleh-salade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept