Voorbereiding (25 min.) 1 Breng de groentebouillon aan de kook, voeg de blokjes wortel en de fijngesnipperde sjalotten toe en laat 10 min. garen. 2 Verhit ondertussen de olijfolie in een braadpan en bak de kaasburgers 5 à 7 min. aan elke kant. 3 Voeg de kokosmelk en de currypasta toe aan de wortelen en laat nog even koken. Bind lichtjes met instantsausbinder en kruid met peper en zout. 4 Kook de fettuccine gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. 5 Meng de pasta onder de wortelcurry. Afwerking Verdeel de pasta over de borden. Bestrooi met de fijngesnipperde koriander en serveer met een kaasburger. Voor een frisse toets: snij een stengel citroengras in de lengte doormidden en voeg samen met de wortelen toe in stap 1 van de bereiding. Verwijder het citroengras wanneer u de pasta onder de wortelen mengt."},"recipeYield":"4 "}
1Voorbereiding (15 min.) - Snij de wortelen in blokjes van 1 cm. - Snipper de sjalotten en de koriander fijn.Voorbereiding (25 min.) 1 Breng de groentebouillon aan de kook, voeg de blokjes wortel en de fijngesnipperde sjalotten toe en laat 10 min. garen. 2 Verhit ondertussen de olijfolie in een braadpan en bak de kaasburgers 5 à 7 min. aan elke kant. 3 Voeg de kokosmelk en de currypasta toe aan de wortelen en laat nog even koken. Bind lichtjes met instantsausbinder en kruid met peper en zout. 4 Kook de fettuccine gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. 5 Meng de pasta onder de wortelcurry. Afwerking Verdeel de pasta over de borden. Bestrooi met de fijngesnipperde koriander en serveer met een kaasburger. Voor een frisse toets: snij een stengel citroengras in de lengte doormidden en voeg samen met de wortelen toe in stap 1 van de bereiding. Verwijder het citroengras wanneer u de pasta onder de wortelen mengt.
FETUCCINE MET WORTELCURRY EN KAASBURGER is een recept van Solo Open Kitchen