FETUCCINE MET WORTELCURRY EN KAASBURGER

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    (15 min.) - Snij de wortelen in blokjes van 1 cm.
    - Snipper de sjalotten en de koriander fijn.
    Voorbereiding
    (25 min.) 1 Breng de groentebouillon aan de kook, voeg de blokjes wortel en de fijngesnipperde sjalotten toe en laat 10 min. garen. 2 Verhit ondertussen de olijfolie in een braadpan en bak de kaasburgers 5 à 7 min. aan elke kant. 3 Voeg de kokosmelk en de currypasta toe aan de wortelen en laat nog even koken. Bind lichtjes met instantsausbinder en kruid met peper en zout. 4 Kook de fettuccine gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. 5 Meng de pasta onder de wortelcurry. Afwerking Verdeel de pasta over de borden. Bestrooi met de fijngesnipperde koriander en serveer met een kaasburger. Voor een frisse toets: snij een stengel citroengras in de lengte doormidden en voeg samen met de wortelen toe in stap 1 van de bereiding. Verwijder het citroengras wanneer u de pasta onder de wortelen mengt.

FETUCCINE MET WORTELCURRY EN KAASBURGER is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vrolijke mini-cheeseburgers met cheddar
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasburger
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasburger met perencompote
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bacon-kaasburger
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

PASTA MET BROCCOLI EN KAAS UIT DE OVEN
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chorizo bolognese met spaghetti en burrata
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept