Babi Ketjap

4
70 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie en bak hierin de vleesblokjes rondom goudbruin. Voeg de uien, knoflook en gember toe en bak deze circa 2 minuten mee.
  • 2 Meng de ketjap en citroensap erdoor en stoof met een deksel op de pan zachtjes 50-60 minuten.
  • 3 Rooster de sesamzaadjes in een droge hete koekenpan en strooi ze voor het serveren over het gerecht. Lekker met witte rijst en een komkommersalade.

Babi Ketjap is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept

Saté babi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische babi pangang met worteltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi ketjap met groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi pangang express
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept