Zoek
Babi Ketjap
4
70 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 eetlepels olie
500 gram varkenslapjes
2 uien
4 teentjes knoflook
2 theelepels gemberpoeder (djahe)
150 ml ketjap manis
1 sap citroen
2 eetlepels sesamzaad of cashewnoten
Bereiding
1
Verhit de olie en bak hierin de vleesblokjes rondom goudbruin. Voeg de uien, knoflook en gember toe en bak deze circa 2 minuten mee.
2
Meng de ketjap en citroensap erdoor en stoof met een deksel op de pan zachtjes 50-60 minuten.
3
Rooster de sesamzaadjes in een droge hete koekenpan en strooi ze voor het serveren over het gerecht. Lekker met witte rijst en een komkommersalade.
Babi Ketjap is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Nasi met garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Afrikaanse braaiworst
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min
Snack
Bekijk recept
Saté babi
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische babi pangang met worteltjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi ketjap met groenten
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi pangang express
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept