Varkenshaas met pistache en tuinkruiden

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd 2 varkenshaasjes in de lengte in en bestrooi de binnen- en buitenkant met zout en peper.
  • 2 Meng 100 gram grof gehakte pistachenoten met 1 eetlepel gehakte peterselie, 1/2 eetlepel gehakte tijm of 1 theelepel gedroogde Provençaalse kruiden en 1 theelepel noten- of arachideolie.
  • 3 Vul de varkenshaasjes met het notenmengsel en zet vast met cocktailprikkers. Bak de varkenshaasjes in 3 eetlepels vloeibaar bakproduct in circa 15 minuten gaar en goudbruin.
  • 4 Voeg 1 theelepel honing en een scheutje witte wijn toe aan het braadvet en serveer deze jus bij de varkenshaas. Lekker met gebakken knolselderij of courgette met salie en tagliatelle of aardappelpuree.

Varkenshaas met pistache en tuinkruiden is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Clubsandwich met forelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilethoorntjes met kerriesalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kerriewitlof met peterseliepuree
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept